Nasveti

Tečaj angleščine kljub natrpanemu urniku? Poskusite!

Ste polno zaposleni in vam obiskovanje tečajev ne pride niti na misel? Menite, da v vaš vsakodnevni urnik ne bi mogli vključiti še dodatne ure za učenje tujega jezika? Za trenutek se ustavite in pomislite: ali ne bi bilo dobro vašega življenjepisa nadgraditi z dodatnim znanjem? Morda bi se zaradi novo usvojenega znanja lahko potegovali za napredovanje? Morda bi zaradi tega znanja lahko pridobili zaposlitev na bolje plačanem delovnem mestu v drugem podjetju?

Razlogov za tečaj angleščine je veliko

Čeprav se nam velikokrat zdi, da bi iz sebe težko iztisnili še nekaj moči za tečaj tujega jezika, pa se stvari po prvi uri obrnejo. Še posebej, če se tečaja udeležimo s prijatelji. Urica prijetnega druženja ob učenju angleščine hitro mine, zaradi tega pa imamo kasneje še dodatno temo, o kateri se lahko pogovarjamo, zabavamo in delimo izkušnje.

Tečaj angleščine nam lahko predstavlja tudi urico zase

Na tečaju angleščine se lahko tudi nekoliko spočijemo od dolgega dne. Res je, da gre še vedno za učenje – učenje navadno povezujemo s šolo, šola pa nikoli ni bila ravno nekaj sproščujočega. Toda na tečaj ne smete gledati kot na šolo. Res se učimo novih stvari, a novih stvari se učimo vsak dan. Ste se kdaj odpravili na sprehod brez dežnika, vmes pa je začelo deževati? Naučili ste se, da morate naslednjič s seboj vzeti dežnik. Tečaj angleščine je lahko podobna oblika umiritve od stresnega dne, saj se v mirnem okolju lahko angleškega jezika učimo tudi individualno. Hitrost napredovanja med temami pa povsem prilagodim vašim potrebam.

Na tečaj angleščine pridite v Šiško

Tečaj angleščine vam je na voljo v Easy English v Ljubljani. Če bi radi dosegli nekaj novega v življenju in zaradi tega morda izboljšali še svojo pozicijo v podjetju ali na trgu dela, me pokličite in dogovorili se bomo za tečaj angleščine po vaši meri!

Tečaj angleščine tudi za mlade po srcu!

V vseh življenjskih obdobjih moramo skrbeti za svoje male sive celice. V nasprotnem primeru se naše miselne sposobnosti lahko kaj hitro preveč polenijo in izgubijo vitalnost. S konstantnim vnašanjem novih znanj in miselnih zagonetk pa našim možganom predstavimo vsakokrat nov izziv, ki jih ohranja budne in mladostne.

Tretje življenjsko obdobje ne sme biti dolgočasno

Čeprav velikokrat sanjamo o življenju po upokojitvi, se nemalokrat zgodi, da po začetnem veselju nastane praznina. Nenadoma ne vemo, kaj bi sami s seboj, kaj bi počeli, razmišljamo o novih aktivnostih kot je na primer urejanje vrta, rož, hiše oz. stanovanja, druženje s prijatelji in podobno. Toda včasih nas določene izmed izbranih aktivnosti ne veselijo tako kot smo sanjali, določene nam ne predstavljajo zadostnega izziva, spet tretje nas preprosto preveč dolgočasijo. Če iščete nove ideje, kako bi lahko koristno porabili nekaj uric na teden, ste vabljeni v Easy English.

Tečaj angleščine pride prav ne glede na leta

V Easy English se boste lahko učili angleškega jezika in njegove uporabe v vsakdanjem življenju. Morda vas bodo zamikala tudi potovanja, z znanjem angleščine pa to ne bo nikakršen problem. Morda boste z učenjem angleščine prepričali tudi vaše prijatelje in skupaj boste lahko uživali ob prijetnem kramljanju in reševanju interaktivnih vaj.
Ugodne cene in termini po vaših željah
Če bi se radi preizkusili v učenju novega jezika, ne odlašajte. V Easy English vam nudim ugodne tečaje za vse ravni znanja. Dogovorili se bomo tudi za termin, ki bo ustrezal vsem vašim potrebam. Prijavite se lahko na individualni ali skupinski tečaj, ki bo potekal v Ljubljani. Naj vas angleščina očara!

Nadaljevalni tečaj angleščine za vse, ki potrebujete nekaj več!

Če že poznate osnove angleškega jezika, želite pa, da bi ga znali uporabljati na višjem nivoju, potem ste pravi kandidat za nadaljevalni tečaj. Zakaj ne bi že usvojenega znanja tudi nadgradili? Želja po učenju novih stvari je značilna za vse, ki od življenja zahtevajo nekaj več. Zahtevajte tudi vi!

Nadaljevalni tečaj v Easy English

V Easy English je, poleg začetnega in osvežitvenega tečaja, na voljo tudi nadaljevalni. Na tej stopnji se bomo seznanili s tvorjenjem daljših sestavkov, z bralnim razumevanjem, s sestavljanjem uradnih sporočil (dopisi, uradna e-pošta, …), z daljšimi pogovori, ki se navezujejo na specifične teme, ter s sodelovanjem v debatah, kjer jasno sporočamo svoja prepričanja in mnenja, razširili pa bomo tudi besedišče.

Odličen za vse tiste, ki veliko sodelujejo s tujino

Nadaljevalni tečaj angleščine je zelo pomembna postaja za vse, ki morajo natančno predstaviti vsa stališča predvsem na delovnih sestankih ali pogovorih s tujimi partnerji ali podjetji. Pri takšnih zadevah sta natančno izražanje in pravilna uporaba časov zelo pomembna, saj bi v nasprotnih primerih lahko prihajalo do velike poslovne škode. Ne dovolite, da bi po nepotrebnem prihajalo do manjših ali večjih napak v pisni ali ustni komunikaciji. Obiščite nadaljevalni tečaj angleščine v Easy English!
Nadaljevalni tečaj angleščine tudi za pridobitev mednarodnega certifikata
Z nadaljevalnim tečajem angleščine lahko pridobite tudi potreben nivo znanja za udeležbo na mednarodnih preverjanjih znanja angleščine. V Easy English vas bomo dobro pripravili na takšno preverjanje znanja, zato vas vabim, da rezervirate svoj termin nadaljevalnega tečaja angleščine!

Si želite osvežiti znanje svoje angleščine?

Če menite, da se je na vašem znanju angleščine iz osnovne in srednje šole nabralo nekaj ali precej prahu, vas vabim na osvežitveni tečaj angleščine. V Easy English bomo individualno ali v prijetni družbi odpihnili ves prah.

Komu je namenjen osvežitveni tečaj?

Osvežitveni tečaj angleščine je namenjen:

  • vsem, ki so določeno mero znanja pridobili v šolskih letih, a tega znanja niso negovali;
  • vsem, ki angleščine že dolgo niso uporabljali;
  • vsem, ki menijo, da nimajo dovolj osnovnega znanja;
  • sem, ki jim angleščine do sedaj ni bilo treba pasivno ali aktivno uporabljati, zdaj pa bi potrebovali več znanja;
  • vsem, ki angleščino razumete, ne znate pa samostojno tvoriti stavkov;
  • vsem, ki bi si želeli angleščino govoriti bolj tekoče, ter
  • vsem, ki bi si želeli znanje preprosto obnoviti za morebitne potrebe v bližnji ali daljni prihodnosti.

Osvežite znanje angleščine in pridobite nova prijateljstva

Z osveženim znanjem angleščine boste lahko bolj samozavestno nastopali v družbi prijateljev ter spoznavali nove. Mnogi so prav zaradi slabšega znanja tujega jezika v zadregi in zato ostajajo v ozadju. Naredite temu konec! Z novim znanjem boste v tujini prebudili osebo, ki jo poznajo le doma.
Kaj vse bomo obnovili?
Na osvežitvenem tečaju angleščine bomo obnovili slovnične strukture, ki so predpogoj za suvereno tvorjenje stavkov in povedi. Obnovili bomo tudi besedni zaklad ter pisno in govorno sporočanje. Po končanem tečaju boste lahko učinkovito komunicirali v vsakdanjih situacijah, tako na delovnem mestu, kot na potovanjih. Vabim vas, da pokličete v Easy English in si izberete svoj termin. Nastopil je čas za osvežitev!

Kam na tečaj?

Če se torej želite naučiti nemškega jezika, se ustavite v Ljubljanski Šiški. Učenje nemščine še nikoli ni bilo tako preprosto, v paru pa je še lažje!

Začetni tečaj angleščine – zakaj pa ne?

Si želite doseči nov mejnik v življenju? Dosežete ga lahko z novo pridobljenim znanjem tujega jezika. Za dosego tega cilja vam v Easy English nudim začetni, nadaljevalni in osvežitveni tečaj angleščine.

Začetni tečaj angleščine za vse, ki se želite naučiti nekaj novega

Kdor meni, da je učenje omejeno le na šolske dni, se močno moti. Vsak dan se naučimo nekaj novega, tako doma kot na delovnem mestu ali v družbi prijateljev. Le zavedamo se ne, saj se nova informacija ali rešitev določenega problema hitro vgradi v naše možgane. Vsak dan doživimo nekaj novega, čeprav še tako majhnega, iz vsakega takšnega trenutka pa potegnemo novo izkušnjo in znanje.

Začetni tečaj angleščine za vse, ki ste že pozabili na angleščino iz šolskih klopi

Ste ena tistih oseb, ki ste se v času šolanja učili angleščine, a je niste nikoli nadgradili ali uporabljali v vsakdanjem življenju? Ste morda na delovnem mestu, ki znanja angleščine ne zahteva? Bi si želeli napredovati, a vam manjka ravno znanje angleščine? Se angleščine nikoli niste učili, bi pa zdaj radi pridobili to znanje? Če je temu tako, bo začetni tečaj kot nalašč za vas. V prijetnem okolju se boste naučili vseh osnov angleškega jezika, ki bodo odlična podlaga za nadaljevalni tečaj.

Pridite v Easy English!

Easy English vam nudi vse, kar potrebujete za uspešno učenje angleščine. Na tečaju se boste seznanili s pisanjem in izgovorjavo angleških besed, osvojili boste osnoven besedni zaklad, spoznali boste, kako se sporazumevati na potovanjih v restavracijah in hotelih, kako povprašati za pot, kako komunicirati ob rezervacijah, in podobno. Po končanem tečaju boste lahko že dovolj samozavestni, da se boste sami ali s primerno družbo odpravili v različne dežele. Odprite si svet z znanjem angleščine!

Si želite, da bi bili v govornih spretnostih enako hitri in iznajdljivi kot v pisnih?
Se želite izpopolniti v govornem sporazumevanju v nemškem jeziku? Vam gre pisno sporazumevanje bolje od rok, pri govornem pa potrebujete več časa in bi ga radi spravili na raven enaki pisnemu? Konverzacijski tečaj nemščine vam nudi prav to – večji besedni zaklad, pravilno izgovorjavo besed in mnogo zabavnih govornih vaj.

Tečaj nemščine odpira vrata za nove poslovne priložnosti

Tečaj poslovne nemščine je namenjen vsem, ki bi radi nadgradili svoje obstoječe znanje ali izboljšali svoje komunikacijske sposobnosti na delovnem mestu. Če menite, da bi potrebovali znanje poslovne nemščine, me obiščite v Ljubljani. V učilnici na Brilejevi ulici bomo skupaj postopno pridobivali novo znanje, s katerim boste boljše in lažje poslovali s tujino.

Tečaj nemščine s poslovnim besediščem

Poslovna nemščina je zelo priročna za vse, ki bi s tem znanjem radi obogatili svoj življenjepis, kar bi vam zvišalo možnosti za pridobitev zaposlitve, ki takšno znanje zahteva. Če se vam prej ni posrečilo priti niti do razgovora, vas bo osvojen certifikat opravljenega tečaja zagotovo potisnil višje. Izkoristite priložnost in se potegujete za višje pozicije.
Poslovna nemščina tudi za vse, ki jo potrebujete na svojem delovnem mestu
Tečaj nemščine bo vsekakor obogatil vaš besedni zaklad, ki ga potrebujete pri poslovnih obveznostih. Poslovne večerje, poslovna korespondenca ali različna pogajanja – tečaj nemščine vas bo dobro pripravil na vse dogodke, ki zahtevajo poznavanje določenih izrazov in fraz. Poleg govornih sposobnosti bomo obdelali tudi pisne, s katerimi boste očarali poslovne partnerje iz Avstrije in Nemčije ali druge, ki iz določenih razlogov želijo komunicirati prav v nemščini.
Tečaj nemščine vas bo pripravil na vse situacije
Po končanem tečaju boste tako lahko samozavestno komunicirali z uslužbenci tujih podjetij, na primer pri navezovanju prvih stikov, predstavitvi podjetja in ponudbe, na sestankih in ob neformalnih srečanjih, vse na jasen in popolnoma razumljiv način. Pridite v Easy English – novo znanje že čaka na vas!

Nemščina s pravim pristopom nikakor ni težka, zato pridite na tečaj!

Se vam zdi nemščina težka? Zagotavljam vam, da temu ni tako. Ko se boste prišli na tečaj nemščine v Easy English, boste spoznali, da so govorice prav to – le govorice. Pomislite le, kaj vse lahko dosežete z znanjem tujega jezika in govorica o težki nemščini bo pozabljena. Naj vam na kratko predstavim pogled na nemščino Marka Twaina.
»Ta grozna nemščina«
Mark Twain je o nemščini pred davnimi leti napisal humoresko, v kateri skuša bralcu razložiti čudo, ki mu pravijo nemški jezik. Pravi, da ne vsebuje nikakršnega sistema ali logičnih povezav. Učenje jezika učenca premetava med različnimi primeri, in ko že misli, da je uspel ugotoviti določeno pravilo, ki veže vse primere, ga v knjigi na koncu vaje čaka stavek: »Učenec naj bo pozoren na naslednje IZJEME.« Oči mu zdrsijo navzdol po dotični strani, kjer najde več izjem kot je bilo prej primerov, ki so govorili v prid določenemu pravilu.

Tečaj nemščine ni tako grozen kot učenje opisuje Twain

Mark Twain se poigrava z različnimi primeri, kjer najprej mukotrpno in z največjo previdnostjo izbira med skloni in števili, vseskozi pa meni, da je vedno treba začeti na koncu. Enega izmed takih zapletenih primerov mu je predstavljal odgovor na vprašanje »Kje je ptič?«. V nemščini bi moral sestaviti stavek, s katerim bi odgovoril, da se ptica skriva pri kovaču zaradi dežja. Prvo oviro mu predstavlja spol nemške besede za dež (Regen). Gre za žensko, moško ali nevtralno obliko? Die, der ali das Regen? V angleščini vedno uporabimo »the«. Ob natančnem opisovanju vseh težav nas Twain prav nasmeje, obenem pa se nam poraja vprašanje, kakšen bi bil njegov odgovor na učenje slovenščine …
Tečaj nemščine v Ljubljani
Vabim vas na tečaj nemščine v Ljubljani, kjer bomo s pravim tempom odpravili vse nejasnosti ob učenju in se obenem še zabavali. Pridite v Easy English!

Učenje nemščine kar v podjetju!

Razmišljate, da bi v podjetju uvedli tečaj nemščine? Če veliko sodelujete s podjetji z nemškega govornega področja, je to odličen predlog. Z izboljšanjem komunikacijskih veščin vaših zaposlenih, boste podjetju ne samo dvignili ugled v očeh tujih podjetij, pač pa boste svojim zaposlenim omogočili prijetnejše izmenjavanje informacij zaradi izboljšanega znanja nemškega jezika.

Tečaj nemščine za interne skupine

Tečaj nemščine lahko v vašem podjetju organiziramo po predhodnem dogovoru in najustreznejših terminih, ki bi omogočil udeležbo vsem zainteresiranim zaposlenim. S pomočjo preizkusov bomo določili ravni znanja in zaposlene na podlagi teh rezultatov uvrstili v skupine, kjer bodo lahko dosegli kar največ. Za vsako interno skupino bomo določili tudi ustrezen program, ki bo učinkovito povezal začetno znanje s končnim, omogočal pa bo konsistentno napredovanje po temah tečaja, tako da ne bo nihče imel občutka, da je snov pretežka in da ne zmore slediti.

Zakaj izbrati tečaj nemščine prav v Easy English?

Na trgu je zelo velika ponudba prevajalskih podjetij, ki ponujajo enake storitve, a vsa niso enako kakovostna. Za kupce je zelo težko kar na prvi pogled ločiti seme od plev, vendar pa vam lahko dobre reference povedo marsikaj. Naj omenim še, da kot profesorica angleškega in nemškega jezika z desetimi leti izkušenj vem, kako ravnati z različnimi tipi ljudi z različnimi predznanji, ter kako iz vsakogar potegniti največ in najboljše.
Ne zamudite odlične priložnosti za vaše podjetje
Dvignite vaše podjetje na novo raven prav s tečaji nemščine in osvojite tuja podjetja. Slovenija je že od nekdaj močno povezana s podjetji z nemško-govorečega področja, in ne kaže, da se bo to kaj kmalu spremenilo. Zgrabite priložnost zdaj!

Kaj bi bilo lahko bolj zabavnega, kot učenje nemščine v paru?

Tečaj nemščine ni namenjen samo učenju posameznikov ali skupin, udeležite se ga lahko tudi v paru. S seboj lahko povabite najboljšega prijatelja ali prijateljico, partnerja ali partnerko, starše ali otroke. Nemščina v paru je lahko veliko bolj zanimiva!

Tečaj nemščine s partnerjem

Če si želite več časa preživeti s partnerjem, a ne pred televizijo? Tečaj nemščine je morda pravi odgovor za vaju. Ob učenju nemščine boste lahko odkrili nove prijetne lastnosti vašega partnerja ali partnerke, se zabavali in hkrati naučili novega jezika ter morda obudili malce zaspano strast. S skupnimi močmi si bosta dajala oporo, si pomagala ob reševanju vaj, si rezervirala potovanje v nemško govorečo deželo … Možnosti je veliko, dejstvo pa je, da čas, preživet skupaj, krepi zvezo.
Kaj pa prijatelji?
Če je vaša druga polovica preveč zaposlena za skupno učenje, bo prijatelj ali prijateljica pravi odgovor. Zakaj bi čas s prijatelji preživljali na vedno enak način na primer ob kavici ali drugi pijači, na sprehodu ali teku, ali v kinu? Odkrijte nekaj novega kot je učenje tujega jezika in ga/jo presenetite!

Tečaj nemščine s starši in otroki

Na tečaj nemščine se lahko vpišete tudi skupaj z mamo ali očetom ali pa se starši vpišete skupaj z otrokom. Skupno učenje bo dodalo novo vrednost vašemu odnosu in razvile se bodo nove vezi. Preživite skupni čas učinkovito in se zabavajte ob učenju nemškega jezika. Za nagrado pa si lahko omislite tudi počitnice v Nemčiji, Avstriji, Švici in povsod drugje, kjer boste nov jezik lahko pridno uporabili tudi v praksi.

Tečaj nemščine s poudarkom na govorjenju

Tečaj nemščine, kjer je poudarek prav na govornem delu jezikovnega izražanja, je namenjen vsem, ki ste zelo napredni pri pisanju oz. se lažje in bolj sproščeno izražate prav takrat, ko svoje misli in ugotovitve lahko zapišete. Hkrati pa se vam zdi, da zaradi pomanjkanja govorne interakcije z ljudmi šepa vaša izgovorjava ali učinkovito izražanje. Prav je, da svoje bogato pisno znanje pokažete tudi v govorjeni različici.

Konverzacijski tečaj nemščine vas bo razbremenil treme

S pomočjo vaj, ki ciljajo prav na težave pri oblikovanju določenih zvokov ali hitrega ugotavljanja pravega sklona in števila, vam bo tečaj omogočil, da se skupaj z odpravo teh težav rešite tudi treme, ki vas je spremljala ob tem. Mnogo ljudi zaradi sramu pred čudno izgovorjenimi zvoki, ki jih je v nemškem jeziku kar nekaj, raje molči ali pa se drži ustaljenih fraz. Veliko raje pa bi se zapletli v pogovor in izvedeli marsikaj novega. Pogosto je prav ta trema lahko vzrok napačnemu dojemanju osebe na drugi strani, ki meni, da se z njo ne želite pogovarjati, kar seveda ne bi moglo biti dlje od resnice.

Premagajte strah in se vpišite na tečaj nemščine

Da ne bi prihajalo do neljubih zapletov, ste vabljeni v svet nemščine, kjer bomo odpravili vse zadržke ob govorjeni nemški besedi. Pokličite v Easy English in se dogovorite za termin, ki vam najbolj ustreza!